Dekorera snyggt och effektfullt till festen

25 Mars
2015


När man ska ha fest så är det viktigt att man får till stämningen genom att dekorera och pynta lokalen som man ska festa i, annars kan det lätt bli tråkigt och kännas lite för vardagligt. Det finns många sätt att få till en bra dekorering till festen med kompisarna eller bröllopsfesten, utan att det behöver vara alltför kostsamt. Bor man på en liten ort som Hallen, Laxnäs, Smygehuk som ligger långt utanför storstaden kan det vara svårt att använda sig av festfixare, men tack och lov kan man fixa det mesta själv till stor succé.

Saker som gör att det blir livligare i festlokalen är att använda sig av färger som piggar upp. Detta kan man göra med att byta ut vardagsgardinerna mot något lite festligare med snygga mönster på. Ballonger är något som faktiskt passar även till lite mer vuxna sammanhang och inte bara till barnkalas. Dessa kan man prydligt hänga upp eller lägga ut på borden. MyHeart är en e-handel som flera olika typer av ballonger som passar i många olika sammanhang. Är det en måltid som skall intas så kan det vara väldigt stämningsfullt att använda sig av kandelabrar, vilka man kan sätta vackra ljus i som man kanske stöpt själv i någon passande färg.

Det är absolut läge att handla grejer inför en fest som ligger lite längre fram i tiden om man hittar saker på rea vilket också gör att det blir billigare. Behöver man fler bord brukar det alltid finnas någon man känner som har något över, detsamma gäller för stolar. Vill man dekorera med girlanger så kan man antingen köpa färdiga eller klippa till dem själv i färgade papper, vilket även är en trevlig aktivitet man kan göra med sina kompisar som hjälper till att festfixa. I denna artikel från Aftonbladet kan du läsa mer om vad kändisar och festfixare tycker man kan göra för att lyckas med festen.